23948sdkhjf

Stororder till Cardo

Cardo har fått en polsk order värd 21 miljoner svenska kronor gällande hangarportar till flygfält.
Cardos division Door & Logistics Solutions kommer att leverera ett stort antal portar för hangarer vid olika flygfält i hela Polen. Ordern är värd 21 MSEK. Merparten av portarna kommer att levereras senast vid utgången av 2008.

- Portarna kommer att tillverkas vid vår Megadoor-fabrik i Skellefteå och ordern är ett resultat av vår förmåga att uppfylla deras specifika krav och behov av leverans innan årets slut, säger Peter Aru, Cardos VD och koncernchef.

Under varumärket Megadoor säljer Cardo portar med bredd upp till 150 meter till flygplatser, varv och gruvindustrin världen över. Megadoor erbjuder både vertikal- och horisontalgående portar.

Källa: Cardo AB

Om företaget
Cardo är en internationell koncern med ledande varumärken, som erbjuder lösningar med kvalitetsprodukter, hög servicenivå och stort applikationskunnande till industriella kunder. Koncernen har starka positioner på marknaderna för port- och logistiksystem, teknik för avloppsvattenrening, system för massa- och pappersindustri samt garageportar. Verksamheten bedrivs i divisionerna: Door & Logistics Solutions, Wastewater Technology Solutions, Pulp & Paper Solutions och Residential Garage Doors. Koncernen har cirka 6.000 anställda i drygt 30 länder och en omsättning på cirka 9,5 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Malmö.




Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094