23948sdkhjf

Hyundai Motor i samarbetet med Prada

Hyundai Motor, Sydkoreas största biltillverkare, kommer i samarbete med Prada, ett av världens ledande märken inom lyxvaruindustrin, att skapa tre specialversioner av Genesis Sedan.
-Designteam i Toscana kommer att arbeta på tre Genesis Sedan med material från Prada
-Två av de tre bilarna deltar i välgörenhetsauktion

Hyundai Motor, Sydkoreas största biltillverkare, kommer i samarbete med Prada, ett av världens ledande märken inom lyxvaruindustrin, att skapa tre specialversioner av Genesis Sedan. Tillsammans ska man förena bästa teknik och industriell formgivning med kvalitets-material, yrkesskicklighet och ett nytt tankesätt när det gäller att utforma en ny inställning till bilkörning.

En av bilarna kommer att presenteras vid 2009 års motormässa i Seoul och sedan ställas ut vid Hyundais huvudkontor i Seoul. De andra två skall auktioneras ut i Prada Transformer, en särskilt uppförd byggnad som ska innehålla konst-, film-, kultur- och modevisningar under perioden mars till juli 2009. Intäkterna skänks till välgörande ändamål under namnet Hyundai Motor Company - Prada Transformer.
Under en fyramånadersperiod kommer Pradas designteam att skapa tre specialversioner av Genesis Sedan i Italien i tätt samarbete med Hyundais tekniker och formgivare.

"Vi har skapat oss ett namn som kvalitetstillverkare av bilar och vill nu också höja vår marknadsimage", sa Mr. Choi, chef för Hyundai internationella försäljning. "Vi är glada över att Prada, ett av de bästa och mest nyskapande märkena för lyxvaror ingått detta samarbete med oss".

Hyundai Motors Corporation bildades 1967 och är idag världens femte största biltillverkare. Antalet anställda uppgår idag till 75.000 anställda världen över. Hyundais bilmodeller säljs i 193 länder via 6000 återförsäljare.
Mer information finns på www.hyundai-motor.com

Hälsningar
Ann Sundfeldt, Hyundai Bilar AB, tel: 08-50605031, ann.sundfeldt@hyundai.se
Alla våra pressreleaser finner du på www.hyundaipress.nu

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11