23948sdkhjf

Metal Supply firar medlem nr. 1 000

Metal Supply i Danmark uppvaktade fredag eftermiddag medlem nr. 1 000 med en specialgjord Metal-Supply-kaka.
I Danmark har Metal Supply existerat sedan 2003 med stor succé. Med över 8 000 dagliga läsare är Metal Supply en välkänd knutpunkt i branschen i Danmark.

Under fredag eftermiddagen kunde den danska avdelningen av Metal Supply fira att de fått medlem nr. 1 000.

Det nya medlemsföretaget nr. 1 000 blev Dahlitech , en underleverantör från Randers. Dahlitech uppvaktades under eftermiddagen med en specialgjord Metal-Supply-kaka.

Sören Dahl Larsen grundade smidesföretaget i 2002, och i dag har det omkring 15 anställda och är underleverantör med laserskärning, svetsning, bockning och klippning som specialitet. Maskinflottan har utökats gradvist de senaste åren och företaget har därigenom blivit mer automatiserat. För bara 14 dagar sedan fick företaget sin första svetsrobot som snart kommer att köra för fullt, berättar en stolt Sören Dahl Larsen.

[b]Om Metal Supply/[b]
Metal Supply har som mål att vara mötespunkt mellan nordiska företag inom metall- och verkstadsindustrin. Den 1 april öppnades den svenska avdelningen av Metal Supply. Med både industriportal och dagligt nyhetsbrev håller Metal Supply branschen uppdaterad om nyheter inom metall- och verkstadsindustrin, och ger samtidigt företagen möjlighet att profilera sig mot kunder och leverantörer - både i Sverige och i Danmark.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125