23948sdkhjf

Ljusa framtidsutsikter hos IPP i Lyrestad

IPP, Industriell PlåtProduktion AB, är underleverantör till fordonsindustrin och tillverkar avgassystem till Powertrain och Volvo PC. Här ser man ljust på framtiden och förväntar att slippa fler varsel den närmaste tiden.
Mikel Lundkvist, vd, berättar att IPP redan har anpassat sig till lägre volymer och han förväntar inte att företaget kommer att påverkas av lågkonjunkturen i större utsträckning.

Mikael Lundkvist berättar också att företaget redan för två år sedan insåg att man hade för få stora kunder, och man har därför ägnat tiden åt att bearbeta den tyska marknaden. Och den strategin har gett resultat. Företaget har märkt en tillfällig nedgång men inom de närmaste två åren kommer jobb i storleksordningen 10 miljoner kronor.

Källa: SR Skaraborg

Om företaget
Industriell Plåtproduktion AB -IPP AB- är familjeföretag grundat 1956. IPP utvecklar och tillverkar avgassystem samt laserskurna, formpressade och djupdragna plåtprodukter till fordons- och maskintillverkare i hela Europa. Vi inriktar oss på helhetslösningar och vårt fokus ligger på korta ledtider. IPP ökar kundens konkurrenskraft genom funktion, finish och kvalitet. Leveransprecision och korta ledtider är några av ledstjärnorna för IPP. Vår produktutveckling sker i nära samarbete med våra kunder vilket innebär helhetslösningar och en förfinad produktdesign. IPP är tidigt med i kundens utvecklingsprojekt med en effektiv prototypframtagning vilket kortar ledtiden från konstruktionsstadiet till färdig produktionsartikel. IPP är certifierade enl. SS-EN ISO 9001:2000 samt SS-EN ISO 14000:1996 och arbetar ständigt med att utveckla företaget, våra leverantörer och övriga samarbetspartners vilket leder till den bästa helhetslösningen för våra kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14