23948sdkhjf

Varsel i Bredaryd

Ewes Stålfjäder i Bredaryd varslar 12 anställda om uppsägning.
Ewes Stålfjäder är ett småländskt familjeföretag med anor ända tillbaka till 1935, då Einar W. Svensson startade sin metallvarufabrik i en liten fabriksbyggnad på den egna gården.

Företaget omvandlades till Ewes Stålfjäder AB 1975 och företaget drivs fortfarande av barn och familj till grundaren. Ewes Stålfjäder AB arbetar idag utifrån två olika affärsområden; Fjädrar och Miljöprodukter. Affärsområden är i sin tur uppdelat i olika marknadsområden; automotive, elektronik, industri, standard, miljöprodukter, samt gasfjädrar.

Tyvärr har den senaste tiden inte varit gynnsam för företaget som nu tvingas varsla 12 anställda om uppsägning.

Källa: Värnamo Nyheter

Om företaget
Ewes Stålfjäder erbjuder våra kunder högeffektiv tillverkning av alla typer av stålfjädrar såsom: drag-, vrid- och tryckfjädrar, bladfjädrar, verktygsfjädrar, gasfjädrar, band- och bockade tråddetaljer. Vi har också ett omfattande sortiment av fjädrar i standardiserade dimensioner. Ewes tillverkar sedan 40 år tillbaka komponenter till rökgasrening såsom stödkorgar för slangfilter och mast- och spiralelektroder.

Ewes har en spetskompetens inom fjäderkonstruktion och kompletta kundspecifika monteringslösningar. Vi har idag även goda lokala tillverkningsresurser i Kina och Serbien. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2000 samt ISO 14 001:2004 och vid specifika kvalitetskrav jobbar vi fullt ut i enligt ISO/TS 16949.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14