23948sdkhjf

Proplate i kraftig expansion

Verkstadsindustriföretaget Proplate i Oxelösund expanderar kraftigt och som ett led i utvecklingen har man utsett ny VD.
Som ett led i Proplates kraftiga expansion har Jan Lauritzen, 47, utsetts till VD för Proplate Oxelösund AB. Jan tillträder tjänsten den 1 januari 2009.

Jan kommer närmast från AstraZeneca i Södertälje, där han arbetar sedan drygt sju år. Sedan 2006 har han varit Lean Coach/Manager för AstraZenecas tablettfabrik med 1 500 anställda. Dessförinnan har han varit chef för strategiskt inköp och fabrikschef inom AstraZeneca. Jan har tidigare bl.a. varit fabrikschef på Hellmer Industries AB i Norrköping och har erfarenhet från olika ledarpositioner inom Thorsman & Co AB i Nyköping.

-Jag ser mycket fram emot tjänsten som VD för Proplate Oxelösund. Proplate är ett företag med offensiv satsning och hög tillväxttakt. Jag har förstått att det finns en stor intern flexibilitet och kapacitet hos medarbetarna, säger Jan Lauritzen.

Om företaget
Proplate är ett snabbt växande verkstadsindustriföretag. Våra kunder är världsledande inom sina segment och finns i Europa och USA. Proplate har produktion i Oxelösund och Karlskoga och huvudkontoret är placerat i Karlstad. De senaste åren har företaget expanderat kraftigt med bl a en etablering i Shanghai. Nu bygger koncernen vidare genom att kraftigt öka sin produktionskapacitet. För att säkerställa en fortsatt lyckad expansion behöver koncernen förstärka sin försäljnings-, produktions- och ledningsorganisation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078