23948sdkhjf

Pumptillverkaren stärker upp det svenska säljet

Flera nya personer börjar som säljare i flera olika regioner.
Grundfos förstärker den svenska organisationen med ett flertal vad bolaget beskriver "strategiskt viktiga" rekryteringar.

Mats Nyberg är ny säljare i Norrland. Han kommer närmast från Dahl i Luleå där han de senaste två åren arbetade som utesäljare för region Norr.

Torgny Strandberg är ny VVS-säljare i region Syd. De senaste fem åren har han arbetat som försäljningsingenjör på Xylem Water Solutions Sweden med fokus på VVS-konsulter, större VVS-installatörer och fastighetsbolag.

Silvano Insalaco kommer närmast från Dahl och uppges ha omfattande erfarenhet inom pumpbranschen bland annat genom tio år på Xylem.

Martin Wehmhörner har också börjat som VVS-säljare. Han tillhör region Öst vilket geografiskt innebär norra Stockholm med omnejd. Han har arbetat med teknisk försäljning sedan 1998, senast som utesäljare på Alfa Laval och Armatec med värmeväxlare och fjärrvärmecentraler mot kunder inom VVS-branschen.

Grundfos är med en produktion på över 16 miljoner pumpenheter om året en av världens största pumptillverkare. De största produktgrupperna är cirkulationspumpar för uppvärmning och luftkonditionering och centrifugalpumpar för industriellt bruk, vattenförsörjning, avlopp och dosering.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094