23948sdkhjf

Walles Metallfabrik ser ljust på framtiden

Walles Metallfabrik i Gnosjö har man många positiva projekt på gång och här ser man ljust på framtiden.
Walles Metallfabrik jobbar bl.a. med legoarbeten i stålplåt och rostfri plåt, och har specialiserat sig på djupdragning av metalldetaljer.

VD Patrik Andersson berättar från företagets monter på Elmia Subcontractor att företaget har många positiva projekt på gång och ser ljust på framtiden. Liksom övriga företag i branschen har Walles Metallfabrik kännt av en viss minskning, men samtidigt har de väldigt många positiva projekt på gång i väldigt vitt skilda brancher. Patrik Andersson understryker att detta är en förutsättning för att minimera riskerna vid eventuella förändringar, och fortsätter:

- Vi vill påstå att vi står väl rustade för rida ut stormen som nu viner kring våra huvuden då vi aktivt följt marknadens utveckling och ej står handfallna inför förändringar som kommer. Med tanke på den globala värld vi lever i, likväl som det snabbt har stannat upp kan det lika snabbt starta upp igen.

Patrik Andersson är också mycket nöjd med resultatet på ELMIA Subcontractor. Företaget har knutit många nya och positiva kontakter vilket bådar gott för framtiden. ”Med en positiv och aktiv attityd så tror jag att vi inom branchen kan stärkta ur detta stålbad!”


Om företaget
Walles Metallfabrik i Gnosjö har lång erfarenhet med bred och samlad kompetens som sträcker sig ända från 1940-talet. Vi är definitivt din starka partner vid alla typer av legoarbeten i stålplåt och rostfri plåt. Vår specialitet är djupdragning av metalldetaljer och vi är mycket flexibla i vår produktion, både när det gäller små som stora volymer. Med vår moderna maskinpark är vi mycket konkurrenskraftiga och effektiva. Vi är med redan i idé och konstruktionsstadiet. Det ger en optimal och kostnadseffektiv produktionsprocess. Vi förbättrar ständigt vår logistik och levererar till ett flertalet kunder enligt "kanbanprincipen".
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063