23948sdkhjf

Jätteorder till Nederman

Nederman har tagit en order värd cirka 10 miljoner kronor som omfattar 260 komletta avgassystem.
Nederman Frankrike har fått en order värd cirka SEK 10 miljoner från RATP (Regie Autonome des Transports Parisiens) ett statligt franskt bolag, som bland annat äger och administrerar stora delar av Paris bussar och busslinjer.

Ordern omfattar 260 kompletta avgassystem, bestående av bl a avgasrullar, säkerhets- och skensystem. Systemen ska installeras i ett antal bussdepåer runt om i Paris.

Installationsarbetet, som startar direkt och avslutas under första kvartalet 2009, hanteras av Nederman Frankrike.

Sven Kristensson, CEO Nederman: - Nederman Frankrike har i många år haft ett nära samarbete med RATP. Den här ordern är dock den enskilt största hittills och visar att Nederman har kapacitet att lösa mycket specifika krav och önskemål från våra kunder.

Källa: Nederman

Om företaget
Nederman, ett världsledande företag inom miljöteknik, utvecklar, producerar och marknadsför egna produkter och system för utsug av damm, rök, bilavgaser samt utrustning för industriell rengöring. Nederman producerar och säljer även ett omfattande program av slang- och kabelupprullare.
Företagets åtagande till kund omfattar allt från förstudier och projektering till installation, driftsättning och service.
Nedermans produkter och system marknadsförs via egna dotterbolag i 25 länder samt agenter och distributörer i mer än 50 länder.
Koncernen, som börsintroducerades under våren 2007 på OMX small Cap-lista har cirka 760 anställda.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141