23948sdkhjf

Stor aktivitet hos Danish Subcontractors

Både den danska ambassadören och SAAB var gäster under onsdagen på Elmia-mässan.
Den andra dagen på Elmia-mässan bjöd på stor aktivitet på den gemensamma danska montern Danish Subcontractors, som arrangeras som ett samarbete mellan den danska ambassadden i Stockholm och CFU (Center för Underleverantörer).

Den danska ambassadören på besök
Ambassadören fick möjlighet att tala med de flesta av företagen på den gemensamma montern och var generellt positivt överraskad över det antal kontakter som de redan haft på mässans andra dag. Optimismen befann sig på en hög nivå, konstaterade ambassadören.

Finanskris och lågkonjunktur blev naturligtvis också omtalade ämnen, men många företag var mest oroade över det stora pressomtalet som ämnena tilldrar sig. För många av företagen har fortfarande stor aktivitet, och de var överens med ambassadören om att hela världen ju inte har stannat bara för att stigningen i växten har dämpats.

SAAB söker samarbetspartner i Danmark
SAAB håller just nu på att etablera partnerskap med danska underleverantörer i förbindelse med deras eventuella försäljning av Gripen till det danska försvaret. Som en del av samarbetet besökte de också den gemensamma danska montern för att diskutera möjligheten för framtida samarbete.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078