23948sdkhjf

GM Sverige får ny chef

Den 1 december tillträder Patrik Riese befattningen som chef för GM Sverige med ansvar för varumärkena Saab, Opel och Chevrolet.
Den 1 december tillträder Patrik Riese befattningen som chef för GM Sverige med ansvar för varumärkena Saab, Opel och Chevrolet. Han efterträder Björn Pettersson som av familjeskäl flyttar hem till Skåne och antar nya utmaningar som VD för en av GM:s återförsäljare.

Patrik Riese, som idag innehar tjänsten som marknadsdirektör för GM Norden, inledde sin karriär inom GM-koncernen redan 1991 på Saab Automobile i Trollhättan. Han har med sig stor erfarenhet från ett antal olika positioner inom både försäljning och marknadsföring i såväl Sverige som USA. Patrik har också en civilekonomexamen från Göteborgs universitet.

- Det ska bli oerhört spännande att ta över rodret för GM Sverige, säger Patrik Riese. Bilbranschen står inför tuffa utmaningar just nu, men vi har starka produkter och duktiga återförsäljare. Jag vet att det kommer att bli fullt upp framöver, inte minst med tanke på alla nyheter som GM ska presentera de närmaste åren, avslutar Patrik.

Patrik är gift och har tre barn. På lediga stunder spelar han gärna tennis och paddlar kajak i Stockholms skärgård.

Källa: GM Sverige


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.141