23948sdkhjf

Lindab får order värd 1,3 miljoner EUR

Detta är den tredje ordern på kylbafflar som överstiger 1 MEUR som Lindab har fått under de senaste sju månaderna.
Lindabs division Comfort har fått en order värd cirka 1.3 MEUR för kylbafflar till Milano . Detta är den tredje ordern på kylbafflar som överstiger 1 MEUR som Lindab har fått under de senaste sju månaderna.

Ordern går till Regione Lombardias nya huvudkontor i Milano, en spektakulär 160 meter hög byggnad, ritad av Henry Cobb. Byggnaden, som blir Italiens högsta, omfattar en yta på 114 000 kvadratmeter som kommer att inrymma kontor, utställningshallar, restauranger, ett auditorium och en underjordisk parkering, samt omges av en offentlig park.

Kylbaffeln Pilot kännetecknas av minimalistisk design och flexibel luftflödesjustering. "Vi är mycket nöjda att våra satsningar på produktutveckling visar resultat," säger Frank Ankersen, chef för Lindabs Division Comfort. "Att hitta rätt lösning tillsammans med våra kunder är nyckeln till vår framgång. För Regione Lombardia-projektet integrerade vi belysning för att få fram en arkitektoniskt bra lösning."

"Produkter som möter arkitektoniska såväl som tekniska och energieffektivitetskrav kommer att bli än viktigare i framtiden. De stora orders för framstående projekt som vi har fått de senaste månaderna visar att vi mer än väl möter dessa krav," avslutar Frank Ankersen.

Ordern kommer att levereras under 2009.

Källa: Lindab

Om Lindab-koncernen
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och systemlösningar av stål och tunnplåt för byggindustrin. De två affärsområdena, Profile och Ventilation, tillhandahåller kompletta lösningar för byggnadssystem och inneklimat såväl som enskilda bygg- och ventilationskomponenter för alla typer av byggnader. Lindab är noterat på OMX Nordic Exchange, Stockholm, Large Cap under kortnamnet "LIAB".

Lindab-koncernen omsatte runt 9,3 miljarder SEK under 2007 och har cirka 5 600 medarbetare i 31 länder. Huvudkontoret ligger i Grevie, utanför Båstad i nordvästra Skåne.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.046