23948sdkhjf

Ny CFO för Munters

Martin Lindqvist har utsetts till ekonomidirektör och Chief Financial Officer för Munters AB. Han tillträder tjänsten 1 mars 2009.
Martin Lindqvist ny CFO för Munters

Martin Lindqvist har utsetts till ekonomidirektör och Chief Financial Officer för Munters AB. Han tillträder tjänsten 1 mars 2009.

Martin har internationell erfarenhet från flera ledande befattningar inom Tetra Pak och där senast som Vice President Finance & Control för Tetra Pak Processing Solutions. Han har tidigare innehaft olika positioner inom ekonomi i Trelleborg och Holmen. Martin Lindqvist är för närvarande vVD och koncerncontroller i Mercuri Urval Group.

- Rollen som CFO är mycket viktig i Munters. Martins affärsförståelse och drivkraft kommer att ytterligare förstärka vår verksamhetsstyrning och ekonomiska rapportering. Hans mest betydelsefulla bidrag i ledningsgruppen kommer att vara att accelerera de strategiska initiativ som drivs för att stärka Munters långsiktiga tillväxt och lönsamhet, säger Lars Engström, VD, Munters AB.

Jonas Samuelson, nuvarande CFO för Munters, lämnar företaget 30 november 2008.

Kista den 4 november, 2008

Munters AB

Munters är en globalt ledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling och skadebegränsning baserat på expertis inom tekniker för fukt- och klimatkontroll. Kunderna finns i en rad olika segment varav de största är försäkrings-, livsmedels-, läkemedels- och elektronikindustrierna. Tillverkning och försäljning sker genom egna bolag i fler än 30 länder. Koncernen har drygt 4 000 anställda och en omsättning på cirka 6,3 miljarder SEK. Munters aktie är noterad på OMX Nordiska börs Stockholm, Mid Cap. För mer information se www.munters.com .


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078