23948sdkhjf

Bättre, snabbare och effektivare serviceorganisation

Nederman Sverige skapar en gemensam serviceorganisation för alla Nederman/Arboga-Darenths produkter.
I mars förvärvade Nederman maskintillverkaren Arboga-Darenth, som tillverkar och marknadsför produkter och system som på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt hanterar, transporterar och återvinner metallöverskott och skärvätska inom industrin.

Ansvaret för marknadsföring, försäljning och distribution av Arboga-Darenths produkter i Sverige togs då över av den svenska säljorganisationen, Nederman Sverige.

Gemensam serviceorganisation
Nu har Nederman Sverige tagit nästa steg genom att skapa en gemensam serviceorganisation för alla Nederman/Arboga-Darenths produkter.

Igor Vinkler, chef för Nederman Sverige, berättar:
- Genom denna sammanslagning kommer vi att bättre, snabbare och effektivare kunna ge våra kunder den service man efterfrågar. Vi kan också bättre utnyttja den breda kompetens som finns inom båda serviceteamen.
Metallbearbetande industri är ett av Nedermans viktigaste kärnsegment. Genom förvärvet av Arboga-Darenth har vi tillförts ett antal väletablerade produkter och system som på ett utmärkt sätt kompletterar Nedermans tidigare sortiment.

Källa: Nederman Sverige AB

Om Nederman
Nederman har sitt huvudkontor i Helsingborg och är en global aktör inom produkter och system för arbetsmiljöer. Över 60 års erfarenhet har hjälpt gruppen att utveckla ett modernt och omfattande produktsortiment. Nederman är världsledande inom damm-, rök- och avgasutsug, slang- och kabelrullar, arbetsplatsavskärmning och personlig skyddsutrustning. Med försäljning i mer än 50 länder och ett eget distributionsnätverk är Nederman branschens internationellt sett mest välkända märke.

Om Arboga-Darenth
Arboga-Darenth etablerades 1982 med en affärsidé att erbjuda den metallbearbetande industrin i Europa hjälp att hantera och återvinna metallskrot och skärvätska. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att tjäna pengar på metallskrot och skärvätska och samtidigt förbätta miljön. Arboga-Darenth Group har två tillverkningsbolag, ett i Sverige och ett i England, ett försäljningsbolag i Frankrike samt återförsäljare runt om i världen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078