23948sdkhjf

Miljonorder till Oden Control

Lidingöföretaget Oden Control har fått en order på ett femtiotal reglerställdon för leverans till ett större kraftvärmeverk i Ryssland. Miljonordern ska levereras i början på nästa år.
Oden Control fortsätter sitt samarbete med Siemens Industrial Turbomachinery. Nästa leverans kommer att gå till ett kraftvärmeverk i Ryssland och omfattar ett femtiotal ställdon med tillbehör.

Samarbetet med beställaren Siemens startade redan 1997 med testleveranser till ett värmeverk i Mongoliet. Sedan dess har Oden Control också levererat ställdon till anläggningar i Riga, Rya-verket i Göteborg och Miskolc i Ungern.

Siemens Industrial Machinery AB har nu lagt en order på ett femtiotal reglerställdon för leverans till ett större kraftvärmeverk i Ryssland. Ställdonen ska levereras i början på nästa år och kommer huvudsakligen att monteras på Masoneilan- och KSB-ventiler. Ordern går genom Odens återförsäljare ASAB Actuator Solutions och är värd drygt 1 MSEK.

Om företaget
Oden Controls affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja produkter alternativt sälja licenser baserade på Odens unika växelteknologier. Företagets huvudsakliga verksamhet inriktar sig på tillverkning och försäljning av elektriska ställdon till processindustrin. Vi vänder oss främst till kunder med mycket höga krav på precision, kompakthet och tillgänglighet. Bolaget är noterat på Aktietorget sedan våren 2001.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125