23948sdkhjf

Global Supplier utvidgar sin verksamhet till Sverige

Global Supplier har sedan starten 2005 haft stora framgångar med lösningar för outsourcing av bearbetade metallkomponenter och gjutna komponenter från Kina till den danska och norska industrin. Denna succé utvidgas nu till Sverige.
Global Supplier har sedan starten 2005 haft stora framgångar genom att erbjuda lösningar för outsourcing av bearbetade metallkomponenter och gjutna komponenter från Kina till den danska och norska industrin. Denna succé utvidgas nu till Sverige.

Global Supplier har från den 1 oktober 2008, i samarbete med Michael Andersen, startat ett dotterbolag i Sverige: Global Supplier Sweden AB i Stockholm. Företaget i Sverige leds av Michael Andersen.

Michael Andersen är 34 år och har mer än elva års erfarenhet av handel och distribution av stål och metallkomponenter. De senaste sju åren har Michael Andersen varit anställd av Heléns Rör A/S som Key Account Manager. Under sin anställning på Heléns Rör har Michael Andersen även varit utstationerad ett halvår på koncernens sälj- och inköpskontor i Shanghai, Kina.

Genom det nya företaget i Stockholm vill Global Supplier erbjuda svenska kunder ett brett och komplett program av Globala Outsouringslösningar. Företaget kommer att ha ett närmare samarbete och en utökad service för befintliga och framtida kunder.

Bilden: Michael Andersen och Anders Nielsen (grundare av Global Supplier) skakar hand för att bekräfta samarbetet under ONS - mässan i Stavanger, Norge.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078