23948sdkhjf

Ahlsell expanderar

Det tekniska handelsbolaget Ahlsell har beslutat att bygga ut i Hallsberg med ytterligare 10 000 m2. Anläggningen blir Nordeuropas största i sitt slag.
Ahlsell AB har beslutat att bygga ut sin logistikanläggning i Hallsberg med ytterligare 10 000 m². Anläggningen är Nordeuropas största i sitt slag och kommer därmed att bli totalt 70 000 m².

- Trots ett svagare konjunkturellt läge fortsätter vi att investera i vår moderna logistikanläggning i Hallsberg. Kostnads- och kapitaleffektiv varuhantering med effektiva logistiksystem utgör navet i Ahlsells verksamhet, säger Göran Näsholm, VD och koncernchef för Ahlsell AB.

Samtidigt köper Ahlsell fastigheten av Nordisk Renting och Hallsbergs Kommun.

Koncernchef Göran Näsholm bekräftar för Metal Supply att planerna står fast även om konjunkturerna ser ut som de gör i dagsläget.
- Projektet befinner sig i planeringsfasen. Vi hämtar in offerter och förväntar att anläggningen står färdig under hösten nästa år, berättar Göran Näsholm.

Om företaget
Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, med verksamhet även i Baltikum och Ryssland. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 23 miljarder SEK och ca 5 300 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078