23948sdkhjf

Mercedes-Benz och DHL i miljösamarbete

DHL Express först i Sverige med koldioxidneutrala Sprinter NGT.
Mercedes-Benz Sverige

Mercedes-Benz och DHL i miljösamarbete -

DHL Express först i Sverige med koldioxidneutrala Sprinter NGT

Mercedes-Benz och DHL visar upp det senaste inom miljöbilsområdet - den koldioxidneutrala transportbilen Sprinter NGT. DHL Express Sverige har som första transport- och logistikföretag i Sverige valt att byta ut kurirbilsflottan till Mercedes-Benz Sprinter NGT. Detta som ett led i DHLs ambitiösa miljöprogram, GoGreen, som syftar till att minska koldioxidutsläppen med 30 procent fram till 2020. Sprinter NGT utgör en viktigt pusselbit i ambitionen att sänka koldioxidutsläppen och samtidigt minska hälsovådliga partikel- och kväveoxidutsläpp.

På pressmötet kommer Jörg Himmelman, VD för Mercedes-Benz Sverige, samt Lars Jordahn, VD för DHL Express Sverige, att medverka och ge sin syn på utmaningarna inom miljöområdet och framtidens transporter. Även Morten Mårvad fleetansvarig för DHL i Sverige, Joakim Gustavsson, produktspecialist transportbilar på Mercedes-Benz, samt Pehr Hollerup, Fleetansvarig vid Mercedes-Benz, kommer att finnas på plats under pressmötet. Efter den inledande presentationen finns möjlighet att ställa frågor.

Givetvis visar vi även upp Sprinter NGT samt erbjuder tillfälle för fotografering och provkörning av ett fordon med bivalent drift!

Välkommen!

=======================
Datum: torsdagen den 23 oktober 2008
=======================
Tid: klockan 09.00 -10.30
=======================
Plats: DHL Express huvudkontor, Björnstigen 85 i Bergshamra, Solna
=======================
Vi bjuder på frukost klockan 8:30!


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093