23948sdkhjf

Robotdalen på Tekniska mässan den 21-24 oktober

Med mässans största monter intar Robotdalen för femte året i rad Tekniska mässan. Den 21-24 oktober visar 18 aktörer från Robotdalen upp senaste nytt inom robotik och automation.
Inbjudan till Nordic Conference on Robotics på Tekniska mässan!

Med mässans största monter intar Robotdalen för femte året i rad Tekniska mässan. Den 21-24 oktober visar 18 aktörer från Robotdalen upp senaste nytt inom robotik och automation. I direkt anslutning till Tekniska mässan går Nordic Conference on Robotics av stapeln för första gången. Robotdalen deltar med fem seminarier och som en av tre huvudsponsorer. Ytterligare ett steg för att stärka svensk robotik!

- Nordic Conference on Robotics är ett utomordentligt tillfälle för Robotdalen att bygga nätverk och öka kännedomen om satsningen och de framgångsrika projekt vi driver, säger Erik Lundqvist, chef för Robotdalen. Tillsammans med flera starka robotleverantörer, företag och forskare vill vi sätta fokus på hur viktig robotutvecklingen är som framgångsfaktor för svensk tillverkningsindustri i den globala konkurrensen.

Läs mer om Robotdalen .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078