23948sdkhjf

Ny order till Haldex

Ny order på Haldex All Wheel Drive System till en av världens mest exklusiva sportbilar. Tillverkningen kommer att ske i Landskrona.
Ny order på Haldex All Wheel Drive System till en av världens mest exklusiva sportbilar.

Haldex utökar sina leveranser av den fjärde generationens fyrhjulsdrift. Den nya affären görs med en välkänd europeisk tillverkare av exklusiva sportbilar. Leveransstart beräknas ske under 2010.

Systemet kommer att tillverkas och levereras från Haldex produktionsanläggning i Landskrona.

Haldex levererar egenutvecklade och avancerade system och lösningar för fyrhjulsdrift till Landrover, Volvo, Ford, Saab, Audi, Bugatti, Seat, Skoda och VW.

”Den nya ordern på våra fyrhjulsdriftsystem till ett av världens mest exklusiva sportbilsmärken befäster Haldex ställning som en av de ledande leverantörerna i världen av dessa teknologier”, säger Joakim Olsson, VD och Koncernchef för Haldex.

Om företaget
Haldex med huvudkontor i Stockholm, tillhandahåller egenutvecklade och innovativa lösningar till den globala fordonsindustrin. Huvudinriktningen är produkter relaterade till fordonsdynamik, säkerhet och miljö. Haldex är noterat på Stockholmsbörsen och har en årlig omsättning på nästan 8 miljarder kronor med ca 6 000 medarbetare.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094