23948sdkhjf

Stororder från fordonsindustrin

Konsultföretaget Epsilon har fått sin största order från fordonsindustrin någonsin. Uppdraget berör robotteknik och kommer att utföras från Olofström.
Konsultföretaget Epsilon inleder hösten med den största ordern någonsin genom ett uppdrag från den europeiska bilindustrin.

Ordervärdet för Epsilons del uppgår till drygt 60 miljoner kronor . Uppdraget berör robotteknik, ett av Epsilons spetskompetensområden, och innebär utveckling av ett antal produktionslinjer till en ledande fordonstillverkare.

- Det är fantastiskt roligt att vi kan hämta hem denna order i en tid när osäkerheten på marknaden är betydande. Det ger en tydlig indikation på att förtroendet för oss är stort och att vi betraktas som en strategisk leverantör som våra uppdragsgivare vill ha med sig in i framtiden, säger Mats Boström, VD och koncernchef för Epsilon.

- Projektet som löper under nästan 2 år togs i internationell konkurrens, säger Jan-Ola Andersson, ansvarig för Epsilons internationella verksamhet.

Det aktuella uppdraget innebär utveckling och leverans av ett antal robotiserade produktionslinjer. Projektet kommer huvudsakligen att utföras från Epsilons bolag i Olofström.

- Det här är ett stort uppdrag för Epsilon och vi stärker nu ytterligare vår position som en nyckelpartner inom robotteknik, säger Fredrik Nilsson, ansvarig för spetskompetensområdet robotteknik.

Om företaget
Epsilon är ett ledande konsultföretag inom teknik- och systemutveckling. Vår vision är att vara Framtidens konsult. Därför utmanar vi förlegade konventioner i konsultbranschen och söker samarbetsformer som inte stelnar. Utmärkande är också ett tjänsteutbud med både spets och bredd. Tjänster som är tillämpliga på olika branscher.

Utifrån en ny syn på konsultrollen erbjuder Epsilon ett brett urval av expertis inom teknik- och systemutveckling. Med en organisation som är nyfiken, alert och flexibel skapar vi lösningar som tillför våra kunder och medarbetare betydande växtkraft, både på kort och lång sikt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.829