23948sdkhjf

Prototyporder för bränslecellsplattor

Morphic Impact har tagit en prototyporder på flödesplattor från en ny kund.
Morphic Impact har fått en prototyporder på flödesplattor från en ny kund. Kunden är en stor asiatisk industrikoncern och flödesplattorna ska integreras i en bränslecellsstack. Initiala tester med kunden har skett på Morphics Kund- och teknikcenter i Shin-Yokohama utanför Tokyo, Japan.

"Ordern är ännu ett resultat av lyckade initiala tester vid vår anläggning i Japan. Efter att vi levererat plattorna kommer de att noggrant utvärderas av kunden för att sedan, vid lyckat resultat, kunna följas av ytterligare verifieringsorder", säger Martin Valfridsson, VD för Morphic Impact.

Morphics Teknologi- och kundcenter i Shin-Yokohama utanför Tokyo i Japan invigdes i februari 2008, och är ett viktigt steg i Morphics marknadsföringsstrategi för den snabbt växande asiatiska marknaden. I anläggningen erbjuds kunder över hela Asien optimering av flödesplattor till bränsleceller. Kunderna kan även producera provserier och produktionsplattformar inför upprampning till serieproduktion.

Om företaget
Morphic är en svensk industrikoncern med verksamhet inom bränsleceller, vindkraft, bränslecellsbaserade energisystem och verkstadsindustri. Koncernen har cirka 230 anställda och verksamheten bedrivs i sex länder - Sverige, Norge, Japan, Grekland, Italien och Schweiz. Egna försäljningsorganisationer är idag under uppbyggnad i Kina samt i USA. Morphic Technologies B-aktie är sedan mars 2008 noterad på OMX Nordiska Börs Stockholm och antalet aktieägare uppgår till cirka 25 400.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.134