23948sdkhjf

Plåtbolag på uppköp

Thor Ahlgren AB i Skillingaryd arbetar med plåtbearbetning. Här är det tydligtvis goda tider – företaget köper upp en konkurrent.
Småländska Thor Ahlgren AB jobbar med plåtbearbetning och har en produktionsyta på 4 000 m2 för produktion av stans- och pressdetaljer. Företaget är en legotillverkare till elektronik-, verkstads-, telkom- och möbelindustrin.

Och här går det bra- nu köper man upp konkurrenten Hooks Produktion AB. Efter uppköpet får Thor Ahlgren en omsättning på 100 miljoner kronor och 40 anställda.

Källa: SR Jönköping

Om Thor Ahlgen
Det var år 1918 som Thor Ahlgren startade sin verksamhet i Skillingaryd, Småland. Som den innovatör han var skedde tillverkningen till stor del av egenproducerade verktyg och maskiner. Företaget utvecklades och efter en tid renodlades verksamheten mot pressning och stansning av plåtdetaljer i varierande material. Ledstjärnor i företaget har ända sedan begynnelsen varit av hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi är fortfarande ett familjeägt företag som nu är inne i tredje generationen.

Om Hooks Produktions AB
Hooks Produktions AB startade 1937 i Flen. Företaget flyttade till Hok 1952. Samhället Hok är beläget i Småland, cirka tre mil söder om Jönköping.
Verksamheten är och har alltid varit inriktad på att producera på ett rationellt och kostnadseffektivt sätt och genom vår långa erfarenhet har vi styrkan att tillsammans med våra kunder ta fram den mest effektiva och lönsamma tillverkningen. Att vi både utför konstruktion och framtagning av verktyg gör att vi är flexibla och lätt kan anpassa tillverkningen efter behoven.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078