23948sdkhjf

SSAB: Talare på Swedish Steel Prize påverkar världsutvecklingen

Amerikanska tidskriften Esquire listar i sitt oktobernummer världens 75 viktigaste opinionspåverkare...
SSAB Talare på Swedish Steel Prize påverkar världsutvecklingen

Amerikanska tidskriften Esquire listar i sitt oktobernummer världens 75 viktigaste opinionspåverkare. Bland namnen återfinns den internationellt kände danske författaren och miljödebattören Bjørn Lomborg som även är en av huvudtalarna vid utdelningen av konstruktionsutmärkelsen Swedish Steel Prize i Stockholm den 20 november.

Bjørn Lomborg har nått internationell uppmärksamhet genom sina idéer och syn på olika globala miljö- och fördelningsfrågor. Genom böckerna "The Skeptical Environmentalist" och "Cool it" har han blivit känd för åsikter som av många betraktas som starkt kontroversiella. På senare tid har Bjørn Lomborg fått en rad utmärkelser som en av världens viktiga opinionsbildare, nu senast i tidskriften Esquire. I samband med utdelningen av den internationella konstruktionsutmärkelsen Swedish Steel Prize, som i år delas ut för tionde gången, gästar han Stockholm. Den 20 november kommer han till Cirkus för att tala på Swedish Steel Prize inspirationsseminarier. Temat för dagen är kontrast med inriktning på uthållig utveckling. Seminariedagen ingår i ett tre dagar långt Swedish Steel Prize-evenemang. Arrangör är stålföretaget SSAB som instiftat Swedish Steel Prize i syfte att inspirera konstruktörer att utveckla lättare, starkare och mer effektiva konstruktioner. Evenemanget avslutas med middag och prisutdelning under festliga former i Blå Hallen i Stockholms stadshus dit gäster från hela världen bjudits in.

Mer information finns på:
www.swedishsteelprize.com
www.ssabtunnplat.com .

För ytterligare upplysningar:
Anders Sörman, Projektledare
Marknadskommunikation
SSAB Tunnplåt AB
Tel: 0243-710 80
Mobiltel.: 070-221 93 26
E-post: anders.sorman@ssab.com

SSAB är en global tillverkare av stål i nischen höghållfasta och kylda stål, med en ledande position inom marknad och produktivitet. Vi utvecklar lösningar som ökar våra kunders konkurrenskraft.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079