23948sdkhjf

Starkt uppåt för Resinit

Ljuspunkt: Plastföretaget Resinit i Västervik har sina största orderstockar någonsin och nu investerar de i nya maskiner och nyanställer.
Resinit i Västervik är underleverantör av maskinbearbetade plast- och laminatkomponenter. Företaget har 45 anställda söker nu ny personal och investerar samtidigt i nya maskiner.

VD Ingvar Norén berättar för SR Kalmar att företaget har sina största orderstockar någonsin och att försäljningen aldrig har varit så hög. – I lågkonjunktur går det att göra nya affärer om man är villig att titta på andra alternativ än de man hittills jobbat med, avslutar Ingvar Norén.

Om företaget
RESINIT AB är en kvalificerad underleverantör av maskinbearbetade plast- och laminatkomponenter .

Vår specialitet är svårbearbetade plastmaterial med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet.
Vi riktar oss främst till den nordiska tillverkningsindustrin och följer aktivt utvecklingen av nya material och metoder. Resinits mål är ett långsiktigt och utvecklande samarbete tillsammans med kunden.
Det kräver kontinuerliga investeringar i teknisk utveckling och i personalens kompetens. Med vägledning av ISO 9001/2000 och 14001 arbetar vi aktivt med ständiga förbättringar inom kvalitet och miljö
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.19