23948sdkhjf

Vattenfall: Ny chef

Martin May blir chef för Vattenfall European Affairs
Vattenfall Martin May blir chef för Vattenfall European Affairs

Martin May (41) blir chef för Vattenfalls European Affairs-kontor i Bryssel från och med den 1 januari 2009.

Martin May har haft flera högre uppgifter inom kommunikation i Vattenfallkoncernen, däribland ett femårigt uppdrag som chef för Group Media Relations i Stockholm och för närvarande är han chef för Kommunikation vid Vattenfalls tyska dotterbolag i Berlin.

Martin May ersätter Reinhold Buttgereit, som har tillträtt en ny position inom Vattenfall i Berlin. Per Hallberg är tf chef för Vattenfall European Affairs tills Martin May tillträder.

- Allt eftersom de europeiska elmarknaderna integreras, tas initiativ till energipolitik i större utsträckning på EU-nivå. Det är viktigt för Vattenfall att ha en öppen, förtroendefull och tydlig dialog med nyckelintressenter i Bryssel. Med sin långa internationella erfarenhet inom energibranschen kommer Martin May att spela en nyckelroll som Vattenfalls företagsambassadör i Bryssel, säger Vattenfalls koncernchef Lars G Josefsson.

För vidare information, kontakta:
Edvard Lind, pressekreterare, Vattenfall Group Media Relations, telefon 070-358 63 30.

Lämnat av Vattenfalls Pressavdelning, telefon: 08-739 50 10.

Vattenfalls vision är att vara ett ledande europeiskt energiföretag. Vattenfalls huvudprodukter är el och värme. Idag producerar Vattenfall el och värme och levererar energi till flera miljoner kunder i Norden och norra Europa. De största kunderna är industrier, energiföretag, kommuner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. För vidare information, se www.vattenfall.se . Under OM VATTENFALL/MEDIA OCH NYHETER finns medieservice, bland annat bildarkiv och pressmeddelanden.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.085