23948sdkhjf

Miniseminarier om etanol 14 oktober – 4 november

Välkomna till miniseminarier om etanol runt om i Sverige...
Miniseminarier om etanol 14 oktober – 4 november

Nu ger sig BAFF ut i Sverige. Vi kommer under oktober och en bit in i november att träffa folk på 11 orter och besvara alla frågor och tankar man kan tänkas ha om etanol som drivmedel. Alla är välkomna att delta vid dessa miniseminarier som är helt kostnadsfria och kräver endast en anmälan via mejl till info@baff.info.

Malmö 14e oktober
Helsingborg 15e oktober
Växjö 16e oktober
Göteborg 21a oktober
Jönköping 22e oktober
Nottköping 23e oktober
Västerås 27e oktober
Stockholm 28e oktober och 7e november
Uppsala 29e oktober
Umeå 3e november
Sundsvall 4e november

Några av de frågor vi kommer att besvara är: Hur miljövänligt är egentligen etanolen? Sparar man verkligen CO2 genom att köra på E85? Hjälper man eller utnyttjar man arbetarna på sockerrörsfälten i Brasilien genom att tanka etanol i Sverige? Kan etanolproduktion vara positivt för fattiga länder? Kommer marken i världen att räcka till odling av biodrivmedel och mat? Alla närvarande får möjlighet att ställa sina egna frågor direkt eller anonymt till föredragshållaren. Alla frågor och svar från alla orter runt om i Sverige besvaras och publiceras sen på www.BAFF.info .

Du kan läsa mer på www.BAFF.info .

Vi hoppas att få se Dig på någon av orterna. Du få gärna skicka den här inbjudan till andra som du tror kan vara intresserade av att delta.

Vänliga Hälsningar
Charlie, Lena, Karin och Annika på kansliet
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.437