23948sdkhjf

All time high hos Scalae AB

Det skånska företaget Scalae AB går på högvarv och expanderar kraftigt. Både orderbehållning och omsättning är den högsta någonsin.
Scalae AB har sedan återstarten efter sommaren fyllt upp sin order stock till den högsta genom tiderna, och företaget passerade i dagarna hela förra årets omsättning på 20 miljoner och kan enbart konstatera att expansionen utvecklas i en mycket positiv takt.

Det är framför allt satsningen på Marknadsinriktad teknikutvecklingTM , samt avancerad slutmontering enligt ISO 13485 som gett störst utdelning. Den procentuella fördelningen mellan avancerad slutmontering och produktutveckling ligger för närvarande på ca 30 / 70.

Scalae:s nyöppnade kontor i Ängelholm med 3 man är redan nu fullbelagt till en bit in på 2009 och rekryteringsprocessen är i full gång för att få in fler medarbetare. Tiden framåt ser helljus ut och företaget ser en tydlig trend i att allt fler företag intresserar sig för Scalae:s unika sätt att utveckla och producera produkter.

Marknadschef Peter Arndt berättar: - Många års satsning på marknadsföring, finslipning av metoder, produktifiering av tjänster ger nu utdelning och det är en härlig känsla att företag i Sverige och Europa anammat en nytt tankesätt på hur optimering av produkter kan och bör göras. Nu tar vi nya starka tag i att förfina metoderna kring produktlansering, en produkt vi döpt till Kommersiell effektiviseringTM.

Om företaget
Scalae AB grundades 2005 av ägarna Peter Arndt och Anders Cederberg, som båda har lång och gedigen erfarenhet från teknikbranschen. Deras erfarenheter och viljan att utveckla branschen ledde till att Scalae AB bildades med ledorden "Reach High Goals", vilket är mer än passande då scalae betyder stege på Latin. Inom detta motto har flertalet utvecklingsprocesser renodlats och varumärkesregistrerats, bl a Marknadsinriktad Teknikutveckling (MTTM) och Integrerad IndustriDesign (IIDTM). Scalae AB är certifierade enligt ISO 13458 samt ISO 9001, och har idag 30 anställda med kontor i Dalby utanför Lund och i Köpenhamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11