23948sdkhjf

Lindab får stororder på kylbafflar

Ordern är värd 1 MEUR och omfattar Plexus aktiva kylbafflar som ska levereras till den renommerade Edmund Barton-byggnaden i Canberra, Australien.
Lindabs division Comfort har tillsammans med affärspartnern Frenger Systems fått en order värderad till cirka 1 MEUR .

Ordern omfattar Plexus aktiva kylbafflar som ska levereras till den renommerade Edmund Barton-byggnaden i Canberra. Efter en omfattande renovering kommer den att hysa 2000 anställda hos den australiensiska polisen.

"Vi är mycket nöjda med att våra produkter valts för ett så stort och prestigefullt projekt," säger Fredrik Engdahl, produktområdeschef, Comfort. "Plexus kylbaffel från Lindab har ett unikt 360° luftspridningsmönster och är dessutom liten med stor kapacitet. Dessa fördelar är nyckelfaktorer när utrymmet och lufttillgången är begränsade, som ofta är fallet med existerande byggnader."

Merparten av ordern kommer att levereras under 2008.

Information från Lindab

Om företaget
Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och systemlösningar av stål och tunnplåt för byggindustrin.

De två affärsområdena, Profile och Ventilation, tillhandahåller kompletta lösningar för byggnadssystem och inneklimat såväl som enskilda bygg- och ventilationskomponenter för alla typer av byggnader.

Lindab är noterat på OMX Nordic Exchange, Stockholm, Large Cap under kortnamnet "LIAB".

Lindab-koncernen omsatte runt 9,3 miljarder SEK under 2007 och har cirka 5 000 medarbetare i 30 länder. Huvudkontoret ligger i Grevie, utanför Båstad i nordvästra Skåne.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109