23948sdkhjf

Metal Supply firar ½ års födelsedag

Metal Supply har som mål att vara mötespunkt mellan nordiska företag inom metall- och verkstadsindustrin. Nu firar vi redan ½ års födelsedag.
I dag har Metal Supply varit på den svenska marknaden i ett halvt år – kom och träffa oss på Elmia.

Metal Supply har som mål att vara mötespunkt mellan nordiska företag inom metall- och verkstadsindustrin. Vi har funnits på den danska marknaden sedan 2003 med stor succé. Med över 8 000 dagliga läsare och nästan 1 000 aktiva medlemsföretag är Metal Supply en välkänd knutpunkt i branschen i Danmark.

Den 1 april öppnades den svenska motsvarigheten www.metal-supply.se . Med både industriportal och dagligt nyhetsbrev håller Metal Supply branschen uppdaterad om nyheter inom metall- och verkstadsindustrin, och ger samtidigt företagen möjlighet att profilera sig mot kunder och leverantörer – både i Sverige och i Danmark.

Ny svensk försäljningskonsulent
Metal Supply firar ½- års födelsedag med en ny medarbetare. Från och med den 1 oktober får den svenska staben en ny medlem. Pär Eknäs , bilden, är anställd som försäljningskonsulent och kommer att serva de svenska kunderna, främst i södra Sverige till att börja med. Ytterligare en försäljningskonsulent förväntas kommat till under de närmaste månaderna.

Möt Metal Supply på Elmia Subcontractor 2008
Metal Supply kommer naturligtvis att finnas på plats på Elmia för att möta existerande och nya kunder. Vi skriver nyhetsbrevet direkt från vår monter – så kom förbi med din nyhet och få den med i nyhetsbrevet med det samma. Monter D04:20 – vi ses!

Du kan fortfarande bli gratis medlem resten av 2008
Som medlem av Metal Supply kan du själv rycka in så många nyheter du vill – när du vill. Sätt in pressmeddelande, produktnyheter, annonsera med ledig kapacitet eller sök nya medarbetare. Skriv in dig direkt i Metal Supply:s nyhetsbrev i både Sverige och Danmark. Gå in på www.metal-supply.se och se alla möjligheterna. Eller bli medlem här .

Metal Supply
VD: Morten Petersen, mp@industri-supply.dk
Redaktionen: Christin Nilsson & Catrin Byström, cn@industri-supply.dk
Försäljning: Pär Eknäs, pe@industri-supply.dk
Tel: +45 7228 6970
www.metal-supply.se
www.metal-supply.dk
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079