23948sdkhjf

B&B Tools expanderar i Norge

Fag-Verktøy i Grimstad i södra Norge tillverkar bl.a. verktyg, maskiner, slang och hydraulik - nu under B&B Tool: s vingar.
B&B TOOLS har tecknat avtal om förvärv av 100% av aktierna i Fag-Verktøy AS. Fag-Verktøy är en av de ledande leverantörerna av verktyg, maskiner, slang och hydraulik samt övriga industriförnödenheter till industri- och byggsektorn i Grimstad med omnejd. Fag-Verktøy omsätter cirka 10 MSEK per år och har 7 anställda.

"Förvärvet av Fag-Verktøy stärker TOOLS position på industrimarknaden i södra Norge", säger Johan Falk, vVD i B&B TOOLS. "Det är ett väletablerat företag med hög kompe¬tens och goda möjligheter till vidare utveckling av verksamheten." Tillträde beräknas ske i oktober 2008 efter att berörda myndigheters medgivande inhämtats. Förvärvet bedöms ha en marginellt positiv påverkan på B&B TOOLS resultat per aktie under innevarande räkenskapsår.

Källa: B&B TOOLS AB

Om företaget
B&B TOOLS förser industri- och byggsektorn i norra Europa med industriförnödenheter och industri-komponenter samt därtill relaterade tjänster. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder SEK på årsbasis och har cirka 3 300 anställda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.187