23948sdkhjf

Gunnebo Lifting ökar kapaciteten

2 200 ton smide per år, och mer ska det bli! Gunnebo Lifting i småländska Gemla ökar nu kapaciteten med 30 procent.
Gunnebo Lifting i småländska Gemla är en del av koncernen Gunnebo Industrier. Företaget som tillverkar lyftkrokar har nu investerat i en smidespress som ökar kapaciteten med 30 procent. Den nya maskinen representerar en investering på drygt fem miljoner kronor och togs i drift för tre veckor sedan.

Gunnebo Lifting levererar ut 2 200 ton smide varje år, och en kapacitetsökning på 30 procent är stor och betydningsfull, berättar platschef Teijo Rönnback till Smålandsposten.

Om företaget
Gunnebo Lifting AB är en av världens ledande tillverkare av kompletta system för lyftteknik. Kvalitén på våra produkter är erkänt hög och vi har målsättningen att här vara världsledande producent.
Kvalitetstänkandet är och förblir en grundstomme inom Gunnebo Lifting, vilket gör oss till marknadsledande producent och distributör inom lyftsektorn där säkerhet prioriteras.
Gunnebo Industrier AB, affärsområde Lifting har miljö- och kvalitetsledningssystem som är godkända enligt ISO 14001:1996 och ISO 9001:2000. Godkännandet gäller samtliga enheter i Sverige.
Certifieringen innebär att våra rutiner för produktion, försäljning, orderhantering, lager och distribution granskats av ett opartiskt certifieringsorgan, Lloyds Register Quality Assurance.
För Er som kund innebär certifieringen givetvis ökad trygghet och säkerhet för att produkter och service levereras enligt specifikationer och kontrakt.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109