23948sdkhjf

Heléns Rör-VD lämnar

Börjar istället på Svensk Byggtjänst.
Efter sammanlagt nästan 24 års anställning inom Heléns, varav de sex senaste som vd, lämnar Urban Månsson för nya uppgifter utanför bolaget och BENTELER-gruppen.

– Efter så många års anställning är det klart att jag trivts jättebra och Heléns är ett utmärkt företag med fantastisk personal. Jag har dock nu fått chansen att prova något helt nytt och har inte kunnat låta bli att anta den utmaningen, säger Urban Månsson.

Ny VD för Heléns Rör AB blir Eva Täljegård. Hon har varit anställd på Heléns sedan 1993 och därmed fortsätter den mångåriga traditionen att rekrytera vd internt inom bolaget.

Evas Täljegårds senaste uppdrag har omfattat ansvar för det samlade inköpet för hela BENTELER Distribution – den division inom BENTELER som Heléns tillhör.

– Att få bli VD för Heléns känns så klart fantastiskt roligt och spännande. Jag hoppas kunna föra vidare Heléns-traditionen samt såklart att utveckla bolaget ytterligare tillsammans med personalen, säger Eva Täljegård.

Urban lämnar Heléns den 31 juli och tillträder som VD för Svensk Byggtjänst i Stockholm den 1 augusti. Eva tillträder som VD den 1 juli.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095