23948sdkhjf

Tanganyika Oil befinner sig i förhandlingar

Tanganyika Oil Company Ltd. meddelar härmed att Bolaget befinner sig i exklusiva förhandlingar med en tredje part avseende ett förvärv av samtliga utgivna och utestående aktier i Tanganyika Oil.
Tanganyika Oil Company Ltd

TANGANYIKA OIL COMPANY LIMITED: TANGANYIKA OIL COMPANY LTD. BEFINNER SIG I FÖRHANDLINGAR

CALGARY, KANADA - Tanganyika Oil Company Ltd. ("Tanganyika Oil" eller "Bolaget") (TYK - TSX, TYKS - OMX Nordic Exchange) meddelar härmed att Bolaget befinner sig i exklusiva förhandlingar med en tredje part avseende ett förvärv av samtliga utgivna och utestående aktier i Tanganyika Oil.

Tanganyika Oil offentliggör denna pressrelase som ett svar på nyligen uppkomna spekulationer kring en potentiell försäljning av Bolaget.

Det kan inte lämnas några garantier kring huruvida dessa förhandlingar kommer att leda till en bindande överenskommelse eller inte.

Tanganyika Oil kommer inte att göra några ytterligare tillkännagivanden eller på annat sätt kommunicera kring dessa förhandlingar innan en bindande överenskommelse har nåtts, eller innan dess att förhandlingarna avbryts utan att en sådan överenskommelse har nåtts.

Tanganyika Oil är ett kanadabaserat internationellt olje- och gasbolagsom fokuserat på sina tillgångar i Syrien. Bolaget har operativa intressen i två syriska produktionsdelningsavtal kring Oudehblocket och blocket Tishrine/Sheikh Mansour. Under den första halvan av 2008 uppgick den genomsnittliga bruttofältproduktionen till 16 670 fat olja/dag (Bolagets nettoproduktion uppgick till 6 025 fat/dag).

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tanganyika Oil Company Ltd.
Sophia Shane
Corporate Development
(604) 689-7842
(604) 689-4250 (FAX)
Email: sophias@namdo.com

Tanganyika Oil Company Ltd.
Robert Eriksson
Investor Relations - Europe
+46-701-112615

Email: robert.eriksson@tykoil.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.14