23948sdkhjf

Nytt från Subaru Nordic

Subaru Nordic tar ett stort steg närmare ännu ett av sina mål.
Subaru

Subaru Nordic tar ett stort steg närmare ännu ett av sina mål

Med en andraplats i Motorbranschens generalagentundersökning - den så kallade GA-enkäten - har importören Subaru Nordic tagit ännu ett steg mot att uppfylla de visioner företaget satte upp för fem år sedan.

När International Motors för fem år sedan bestämde sig för att relansera Subaru på den svenska marknaden sattes ett antal visioner upp. IM skulle bland annat bli den bästa generalagenten och ha de mest nöjda kunderna.

Redan 2007 var ett av målen nått. Enligt Autoindex 2007 var Subaru-ägarna Sveriges mest nöjda bilägare och i Motormännens stora nybilsenkät placerade Subaru Legacy sig på andra plats. År 2008 har konkurrensen blivit tuffare och betygen i toppen högre. Trots detta lyckades Legacy behålla sin andraplats i M-enkäten medan det högre betyget i Autoindex nu "bara" räckte till en tredjeplats.
GA-enkäten är ett mått på hur bra en generalagent sköter sig och bygger på betyg satta av återförsäljare och serviceverkstäder. Från en plats i botten av Topp-30 har Subaru Nordic klättrat stadigt och fjolårets fjärdeplats har 2008 blivit ett silver.

- Det är en sak att ta sig till toppen - en helt annan att hålla sig kvar, kommenterar Torbjörn Lillrud resultatet i Motormännens undersökning. När det gäller GA-enkäten är vi på god väg och det faktum att vi nu klättrat upp på pallen i den allt tuffare konkurrensen sporrar oss att jobba ännu hårdare mot våra mål och visioner, summerar Torbjörn Lillrud, vd på Subaru Nordic.

Högupplösta bilder finns på / under fliken Press
För mer information, kontakta:
Thomas Possling
Informations- och PR-chef
INTERNATIONAL MOTORS NORDIC AB
042-490 49 18
tpossling@im-nordic.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.1