23948sdkhjf

Novacast AB: Inbjudan till kapitalmarknadsinformation

Novacast AB: Inbjudan till kapitalmarknadsinformation
Novacast AB

INBJUDAN TILL KAPITALMARKNADSINFORMATION

NovaCast Technologies AB, noterat på OMX Nordiska börs(NCAS B), bjuder in till informationsträff rörande dagens förvärv av SwePart Verktyg.

NovaCast utvecklar och marknadsför förädlat gjutgods för framställning av verktyg till karosskomponenter samt programvaror för beredning, simulering och processkontroll för bättre och snabbare produktionsprocesser inom den fordonsrelaterade industrin.

SwePart Verktyg AB är Sveriges ledande verktygstillverkare är bland annat godkända kvalitetsleverantörer till kunder såsom BMW, Volvo Cars Corporation AB, GM och Volkswagen. SwePart har huvudkontor i Tyringe samt kontor i Tyskland.

Välkommen!

Datum: 10 september
Tid: 15.00 - 16.00
Plats: Gabrielsson-Larsonsviten, Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien,
Grev Turegatan 14, Stockholm

Medverkande:
Hans Svensson, VD NovaCast Technologies AB,
Tel: +46705652250

Peter Augustsson, Ordförande NovaCast Technologies AB,
Tel: +46705902062

Anmälan:
Anmälan till Carl Danielsson: carl.danielsson@coast.se eller tel: +46 8 411 82 39.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
NovaCast Inbjudan 2008-09-10 (Svenska).pdf
NovaCast Inbjudan 2008-09-10 (English).pdf

Om NovaCast Technologies AB
NovaCast Technologies, noterat på OMX Nordiska börs (NCAS B), producerar och marknadsför förädlat gjutgods för framställning av verktyg till karosskomponenter samt programvaror för beredning, simulering och processkontroll, för effektivare produktionsprocesser för den globala fordonsindustrin och dess underleverantörer. Med Camitotekniken tillverkas gjutgods i ett stycke för framställning av verktyg för formning och pressning av fordonskarosser med en betydligt kortare ledtid än traditionella verktyg. Genom verktygstillverkaren SwePart besitter koncernen kompetens inom hela värdekedjan för framställning och försäljning av pressverktyg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078