23948sdkhjf

Samgående bolag inom lager och tätningar

Internordic Bearings AB och Indoma AB går samman till ett bolag under namnet Internordic Bearings AB och kan därmed erbjuda ett av marknadens starkaste sortiment av lager och tätningar.
OEM Internationals två dotterbolag, Internordic Bearings AB och Indoma AB går samman till ett bolag under namnet Internordic Bearings AB. Det nya Internordic Bearing kommer att omsätta ca 110 MSEK och erbjuda ett av marknadens starkaste sortiment av lager och tätningar.

"Samgåendet mellan Internordic och Indoma skapar ett bredare kunderbjudande som ger kunderna möjlighet att köpa både tätningar och lager från samma leverantör. Det bredare sortimentet tillsammans med en offensiv fortsatt satsning kommer att göra oss intressantare för nya kunder." säger Fredrik Tengstrand, Bolagsgruppschef OEM International.

Information från OEM International AB

OEM International med huvudkontor i Tranås består av 25 rörelsedrivande enheter i 11 länder. Koncernen verkar inom handel med komponenter och system för industriell automation. Enkelt beskrivet verkar OEM som ett alternativ för tillverkare att sälja genom egna bolag. OEM har därmed ett marknadsförings- och försäljningsansvar för de produkter som bolaget handlar med.

Internordic Bearings AB är en ledande leverantör av rullnings-, led- och glidlager samt kundanpassade lagerlösningar. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från världsledande tillverkare. Med vår kompetens och erfarenhet har vi förutsättningarna att hitta rätt lösning för varje kunds unika behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.158