23948sdkhjf

Novacast har fått CGI order i Brasilien

Kunden är en ännu hemlig underleverantör till fordonsindustrin och ordern gäller ett Graphyte CGI system för processtyrning vid tillverkningen av motor-komponenter i kompaktgrafitjärn.
NovaCast helägda dotterbolag Graphyte AB har fått en definitiv slutorder på ett Graphyte CGI system för processtyrning vid tillverkningen av motor-komponenter i kompaktgrafitjärn.

Ordern kommer efter en lång tids testgjutningar och utvärdering av system och materialkvalité. Ordern omfattar även årliga underhållsavtal och framtida licensintäkter för Graphyte.

Kunden, som av konkurrensskäl begärt att få vara anonym, tillhör en av de världsledande underleverantörerna till fordonsindustrin.

Information från NovaCast Technologies AB

Om företaget
NovaCast Technologies AB utvecklar och marknadsför förädlat gjutgods för framställning av verktyg till karosskomponenter samt programvaror för beredning, simulering och processkontroll, för bättre och snabbare produktionsprocesser för den globala fordonsindustrin och dess underleverantörer.

NovaCast Foundry Solutions AB erbjuder kraftfulla programvaror som i stort sett täcker hela behovet hos ett gjuteri, från planering till processkontroll och kvalitetskontroll.

NovaCast erbjuder via dotterbolaget Graphyte AB även avancerad processtyrning för serietillverkning av fordonsrelaterat gjutgods i kompaktgrafitjärn.

Via dotterbolaget Camito AB marknadsförs Camitogjutgods tillverkade i ett stycke för framställning av verktyg för formning och pressning av fordonskarosser med en betydligt kortare ledtid än traditionella verktyg.

I Camito Technology Center AB tillverkas tyngre gjutgods, framförallt för den fordonsrelaterade industrin. CTC är även utvecklingscentrum för Camitotekniken.

NovaCast Technologies AB (grundat 1981) har sitt huvudkontor i Olofström.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11