23948sdkhjf

Uppåt för italienska lyxbilar

Försäljningen av bilar har generellt gått ner i år, men för italienska lyxbilar som Ferrari och Maserati går det uppåt.
Nyregistrering av bilar har gått ner med 11 procent hittills i år och man skyller detta på lågkonjunkturen.

Men för italienska lyxbilar som Ferrari och Maserati är det precis tvärt om – antalet nyregistrerade Ferriari steg med 11 procent under första halvåret. Under samma period fördubblades antalet nyregistrerade Maserati – totalt 36 stycken levererades i Sverige under årets första halvår.

Informationen kommer från Autoropa som är ensam auktoriserad återförsäljare av både Ferrari och Maserati i Sverige.

Autoropa
Autoropa AB är ensam auktoriserad återförsäljare för de anrika italienska sportbilsmärkena Ferrari och Maserati i Sverige. Sedan 2005 är Autoropa auktoriserade återförsäljare för Land Rover. Autoropa är ett fullserviceföretag för exklusiva bilar, med ett brett och spännande sortiment som täcker våra kunders varierande behov.

Vår direktkontakt med fabrikerna gör det möjligt för oss att i inspirerande miljö hjälpa Dig att skräddarsy Din nya Ferrari, Maserati eller Land Rover helt unikt anpassad efter Dina behov och önskemål. Dessutom presenterar Autoropa alltid ett noga selekterat urval av fina och väldokumenterade lätt begagnade premiumbilar för omedelbar leverans.

Som auktoriserad återförsäljare har vi möjlighet att leverera begagnade Ferrari och Maserati med fabriksgaranti och ”Certificate of Origin”.

Vi strävar efter att få alla som besöker vårt företag att känna sig som våra gäster. Vår ambition är att skapa den ultimata upplevelsen i samband med Ditt bilköp och genom hela Ditt bilägande. Vår målsättning är även att skapa ett företag med medarbetare som är stolta över att vara en del av vår organisation, och som tillsammans förvaltar befintliga kunder och gemensamt arbetar för att skapa fler nöjda och återkommande kunder. Autoropas mål är att alltid leverera en totalupplevelse och ge högsta servicegrad i branschen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11