23948sdkhjf

Nytt från Lundin Petroleum AB

Management förändringar i Sydostasien.
Lundin Petroleum AB


- MANGEMENT FÖRÄNDRINGAR I SYDOSTASIEN
2008-09-01 10:28

Du kan se hela pressmeddelandet inkl. bifogade filer här:
http://www.ngnews.se/default.asp?lngeditid=49714

Som ett resultat av Lundin Petroleums tilltagande aktivitet i sydostasien meddelar bolaget nya förändringar i regionens ledning.

Jeff Lobao är regionchef för sydostasien med ansvar för regionens verksamhet. Mike Nicholson har flyttat från kontoret i Geneve som chef för verksamheten i Malaysien och är baserad i Kuala Lumpur. Benny Kwa innehar positionen som biträdande chef för Malaysien och har även ansvar för de kommersiella och legala aktiviteterna i sydostasien. Lundin Petroleums verksamhet i Indonesien kommer även fortsättningsvis att ledas av Andrew Harber som är baserad i Jakarta.

- Vi har varit framgångsrika med att expandera vår verksamhet i sydostasien med nya prospekteringsaktiviteter i Malaysien, Vietnam, Indonesien och Kambodja. Vår strategi i regionen är att fortsätta växa både organsikt och potentielt via förvärv och jag är övertygad om att vårt nya managementteam kommer att nå dessa mål med framgång, säger Ashley Heppenstall, koncernchef och VD för Lundin Petroleum.

Lundin Petroleum är ett svenskt oberoende olje- och gasprospekterings och produktionsbolag med en välbalanserad portfölj av tillgångar i världsklass i Europa, Afrika, Ryssland och Asien. Bolaget är noterat vid den nordiska börsen. (ticker "LUPE"). Lundin Petroleum har bevisade och sannolika reserver om 184,2 miljoner fat oljeekvivalenter (mmboe) per den 1 januari 2008.

För ytterligare information var vänlig kontakta:
Ashley Heppenstall
VD
Tel: +41 22 595 10 00
eller
Maria Hamilton
Informationschef
Tel: +41 22 595 10 00
Tel: 08-440 54 50

Besök vår hemsida: www.lundin-petroleum.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079