23948sdkhjf

Christian Berner Tech Trade vill fördubbla omsättningen

Teknikhandelsbolaget har gjort tre uppköp på bara ett år och har expanderat i Mölnlycke. Målet är att fördubbla omsättningen till 2010.
Christian Berner Tech Trade ingår i en fristående privatägd företagsgrupp med inriktning på handelsverksamhet och metallindustri. Christian Berner Invest har ca 220 anställda i hela Norden, och omsätter omkring 500 MSEK.

Den 1 juli offentliggjorde Christian Berner Tech köpet av Satron Instruments Process & Miljö AB, ett agenturföretag och leverantör av mätgivare och instrument till kommunala och industriella processer med verksamhet i Säffle.

Förvärvet var det tredje på bara ett år. För att ge plats åt expansionen beslutade man också att bygga ut bolagets fastighet i Mölnlycke.

Om Christian Berner Tech Trade
Vi ingår i Christian Berner Invest-gruppen, som är en fristående privatägd företagsgrupp med inriktning på handelsverksamhet och metallindustri. Christian Berner Invest har ca 220 anställda i hela Norden, och omsätter omkring 500 MSEK.
Christian Berner Tech Trade är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Sverige, Danmark, Finland och Norge marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden.
Christian Berner har mer än 100 års erfarenhet av europeisk gemenskap. Vi levererar teknisk utrustning från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och i våra nordiska grannländer.

Om Satron
Satron Instruments Process & Miljö AB :s verksamhet omfattar tillverkning, marknadsföring, distribution och service av givare och instrument för mätning och reglering inom industriella och kommunala processer.

Satron Instruments P&M levererar såväl enskilda givare som kompletta mät- och reglerkretsar. I samband härmed kan vi även erbjuda dokumentation och igångkörningshjälp av levererad utrustning.

Satron Instruments P&M:s kunskapskompetens om produkter och processer innebär att vi kan erbjuda optimala lösningar, fullständig service samt produktutbildning av berörd personal både i våra egna utbildningslokaler eller på plats hos kund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094