23948sdkhjf

Gnosjö Plast varslar 16

Nedgången i fordonsindustrin märks nu också hos småländska Gnosjö Plast.
Marknadsläget inom fordonsindustrin gör att Gnosjö Plast måste anpassa organisationen och effektivisera. Resultatet är att de måste varsla 16 anställda om uppsägning.

Gnosjö Plast har 75 anställda och levererar till fordonsindustrin och övrig industri.

Källa: www.processnet.se

Om företaget
Gnosjö Plast är en ledande tillverkare av formsprutade och formblåsta komponenter för fordonsindustrin och övrig industri. Kombinationen av formsprutning och formblåsning gör oss till en kvalificerad partner när det gäller vilken metod som är den optimala i varje enskilt fall. Verkstadsytan är på 15 000 kvm, med en maskinpark med mycket stor kapacitet – såväl när det gäller formsprutning som formblåsning. Investering i fabriksutrustning görs löpande för att ständigt kunna erbjuda våra kunder den mest kostnadseffektiva produktionsmetoden. Hög servicegrad och kvalitetsmedvetenhet präglar vår organisation.

Våra formsprutningsmaskiner har en låskraft på upp till 1600 ton. När det gäller formblåsning klarar vi artikelvolymer från 0,5 till 1500 liter. Vi arbetar både med den konventionella såväl som den tredimensionella formblåsningstekniken med möjlighet att integrera t ex fästelement direkt i produktionsprocessen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.484