23948sdkhjf

SICK AB förstärker med tre nya medarbetare

SICK, en av världens ledande utvecklare av intelligenta sensorer för industrin, förstärker organisationen.
Kent Jacobsson, senast Business Development Manager på PartnerTech AB i Malmö, har anställts som Director Corporate Accounts med placering i södra Sverige. Kent har sedan tidigare även många års erfarenhet från IT och telekommunikation som bland annat försäljningschef. I sin nya roll får Kent även det globala ansvaret för vår storkund Tetra Pak.

Dessutom har Ronnie Karlsson anställts som försäljningsingenjör med placering i Göteborg. Ronnies säljdistrikt sträcker sig från Göteborg till Karlstad. Ronnie kommer närmast från Spirax Sarco AB, där han som distriktschef arbetade med teknisk försäljning. Ronnie har även tidigare erfarenhet av internationella service- och installationsuppdrag.

Ett tredje nytillskott är Rolf Lindgren som har anställts som servicetekniker på SICK AB. Han kommer att arbeta med företagets produkter inom säkerhetssystem och automatisk identifiering. Rolf har tidigare arbetat på bland annat Svenska Lantchips och Astra Zeneca.

Fakta om SICK
SICK grundades år 1946 av Erwin Sick, vars vision var att få bort monotona och tunga arbetsuppgifter inom industrin. Samtidigt ville han bidra till att skapa en säker miljö. Idag är SICK en av världens ledande utvecklare av intelligenta sensorer för industrin. Koncernen har över 4 700 anställda och finns i mer än 20 länder. Omsättningen år 2007 var 707 miljoner euro. SICK AB grundades år 1993 och är ett svenskt marknadsbolag för industrisensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering samt lösningar inom processautomation. Omsättningen år 2007 var 164 mkr.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125