23948sdkhjf

Atlas Copco ingår globalt samarbetsavtal med Minova

Atlas Copco har undertecknat ett globalt samarbetsavtal med Minova International gällande produkter inom berg- och jordförstärkning samt geoteknik för gruv-, tunnel- och anläggningsmarknaderna.
Atlas Copco har undertecknat ett globalt samarbetsavtal med Minova International, en del av Orico -koncernen som är verksam inom berg- och jordförstärkning. Avtalet gäller produkter inom berg- och jordförstärkning samt geoteknik för gruv-, tunnel- och anläggningsmarknaderna.

Genom avtalet kommer Minovas kunder att få tillgång till Atlas Copcos bergbultningsprodukter. Atlas Copcos kunder kommer att erbjudas Minovas omfattande sortiment av bergbultar, plast- och cementingjutna bultar, samt relaterade produkter. Atlas Copcos kunder inom gruv- och anläggningsmarknaderna kommer nu att få tillgång till världens mest omfattande sortiment av berg- och jordförstärkningsprodukter.

"Det här avtalet kommer att vara till stor nytta för våra kunder och jag är säker på att det kombinerade erbjudandet av geotekniska produkter kommer att ge våra kunder ett fullödigt sortiment från samma försäljningsställe", säger Björn Rosengren, chef för affärsområdet Anläggnings- och gruvteknik.

Atlas Copco är en världsledande leverantör av produktivitetshöjande lösningar för industrin. Produkterna och tjänsterna sträcker sig från luft- och gaskompressorer, generatorer, gruv- och anläggningsutrustning, industriverktyg och monteringssystem till relaterad eftermarknad och uthyrning. I nära samarbete med kunder och affärspartners, och med 135 års erfarenhet, bedriver Atlas Copco utveckling för högre produktivitet. Med huvudkontor i Stockholm, Sverige, når Gruppen fler än 160 marknader globalt. Under 2007 hade Atlas Copco 33 000 anställda och en omsättning på 63 miljarder kronor. Mer information finns på www.atlascopco.com .

Atlas Copco Geotechnical Drilling and Exploration är en division inom Atlas Copcos affärsområde Anläggnings- och gruvteknik. Divisionen utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för undersökningsborrning och markförstärkning. Divisionens huvudkontor ligger i Märsta i Sverige och dess produktionsenheter är samlade i specialiserade kompetenscenter i Nordamerika, Europa, Afrika och Asien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094