23948sdkhjf

RFIG Sweden AB tar order inom tungindustrin

RFIG Sweden AB har erhållit en order på RFID-utrustning för övervakning av lager och produktion till ett företag verksamt inom producerande tungindustri.
RFIG Sweden AB har erhållit en order på RFID-utrustning för övervakning av lager och produktion till ett företag verksamt inom producerande tungindustri. Det initiala ordervärdet uppgår till 0,2Mkr. En kompletterande testorder har även erhållits till samma industrikoncern vilken kommer utvärderas under hösten.

RFIG Sweden AB har erhållit en referensmässigt viktig order till ett företag verksamt inom producerande industri. Företaget har ett flertal fabriker i Europa och med den RFID-lösningen som RFIG Sweden AB levererar och installerar erhåller industriföretaget direktuppdaterade uppgifter avseende lager mellan företagets fabriker i Sverige och Italien. Detta medför en ökad kontroll och leveranssäkerhet samt en tidbesparing för företaget.

Ordervärdet uppgår initialt till 0,2Mkr med bedöms kunna öka när fler av företagets fabriker planerar att anslutas. Den nu tecknade order blir en betydande referens för RFIG Sweden AB

Om RFIG Sweden
RFIG Sweden AB, affärsidé är att erbjuda lösningar inom säkerhet, spårning och övervakning baserat på RFID teknik. RFIG Sweden AB äger även Säkerhetsbolaget Svenska AB som erbjuder kompletta säkerhetslösningar för företag och privatpersoner såsom larm- och passagesystem, kameraövervakning, brandlarm och utrymningslarm. RFIG Sweden AB har som målsättning att ligga i framkant när det gäller ny teknik inom området säkerhet. RFIG Sweden AB har cirka 20 anställda i Stockholm, Västerås, Örebro och Uppsala. RFIG Sweden ABs aktie handlas på AktieTorget och bolaget har cirka 750 aktieägare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094