23948sdkhjf

Rysk stororder till Alfa Laval

Alfa Laval har fått en order på plattvärmeväxlare från ett företag inom den växande kraftindustrin i Ryssland. Ordervärdet är cirka 50 miljoner kronor.
Alfa Laval - världsledande inom värmeöverföring, separering samt flödeshantering - har tagit en order på plattvärmeväxlare från ett företag inom den växande kraftindustrin i Ryssland. Ordervärdet är cirka 50 miljoner kronor. Leverans förväntas ske under 2009.

"Omkring 50 procent av Alfa Lavals orderingång under första halvåret 2008 härstammar från de snabbväxande regionerna Östeuropa, Asien och Latinamerika", säger Lars Renström, VD och koncernchef för Alfa Laval. "Ryssland är definitivt en drivkraft bakom denna utveckling. Vi fortsätter att utöka vår närvaro i landet för att möta efterfrågan från energi-, miljö- och livsmedelsmarknaden."

Visste du att Alfa Laval öppnade sitt första kontor i Ryssland redan 1903? Idag har företaget 15 försäljningskontor i Ryssland, varav fem är belägna öster om Uralbergen. Under de senaste åren har Alfa Laval haft en tvåsiffrig lönsam tillväxt i Ryssland och den årliga försäljningen är cirka 1 miljard kronor.

Information från Alfa Laval

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11