23948sdkhjf

Budet på Gunnebo Industrier fullföljs

I juli lade Segulah Stellata ett kontantbud på 185 kronor per aktie på Gunnebo Industrier. Efter att ha mottagit acceptans för mer än 97 procent av kapital och röster går man nu vidare med förvärvsplanerna.
Segulah Stellata fullföljer erbjudandet till aktieägarna i Gunnebo Industrier efter att ha erhållit mer än 97 procent av aktierna

Segulah Stellata Holding AB har mottagit acceptans för cirka 8,5 miljoner aktier motsvarande mer än 97 procent av kapital och röster i Gunnebo Industrier.

Segulah Stellata har tidigare idag i ett pressmeddelande meddelat att samtliga villkor för erbjudandet till aktieägarna har uppfyllts och att erbjudandet därmed fullföljs.

Segulah Stellata meddelar även att:
• Redovisning av likvid för de aktieägare som har accepterat erbjudandet under acceptperioden kommer att ske med början omkring den 29 augusti 2008
• Segulah Stellata kan även komma att förvärva aktier i marknaden
• Segulah Stellata avser att påkalla tvångsinlösen av utestående aktier i Gunnebo Industrier

Information från Gunnebo Industrier AB

Gunnebo Industrier AB är en internationell verkstadskoncern med egen verksamhet i 15 länder och med ett 50-tal större distributörer/agenter på global basis. Verksamheten omfattar utveckling, tillverkning och marknadsföring av kätting- och lyftkomponenter, fästsystem för byggindustrin, block/system för tunga lyft, slirskydd och teleskopiska stegar. Verksamheten är indelad i tre affärsområden; Fastening, Lifting, och Technical Products (omfattar affärsenheterna Blocks, Telescopics och Traction Systems). Gunnebo Industrier arbetar med välkända produkter i etablerade marknadssegment och är ledande inom respektive produkt och/eller marknadsområde. Omsättningen är på årsbasis cirka 2,3 miljarder kronor och koncernen har 1 550 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094