23948sdkhjf

Ljusa tider hos Gnosjö Automatsvarvning

Ingen lågkonjunktur i Gnosjö! Trots det allmänt dåliga tillståndet i bilindustrin tror småländska Gnosjö Automatsvarving på tillväxt nästa år.
Solveig Fransson, vd och ägare, startade företaget tillsammans med sin man Olle Fransson i 1974. Hon uttalar sig positivt om framtiden i en intervju med DI.

Gnosjö Automatsvarvning har precis nyanställt två personer och ser inga tecken på nedgångstider. Bortfallet av kunder som stänger igen kompenseras med nya kunder och nya produkter, och Solveig Fransson förväntar en oförändrad omsättning i år och tillväxt nästa år.

Gnosjö Automatsvarvning AB övertogs 1974 av familjen Fransson, men redan 1947 tillverkades den första svarvade produkten. I moderna produktionslokaler arbetar idag ett 30-tal anställda, var och en med sitt eget ansvarsområde. Detta är en trygghet för dig som kund – och en styrka för oss.

Företagets kunder finns inom fordons- och verkstadsindustri, industrireglage och fästelement. Export sker till England, Tyskland, Danmark, Holland och USA och uppgår till 10 % av omsättningen. Omsättning uppgick 2006 till 57 miljoner kronor.

Företaget är certifierat enligt SS-EN ISO 9001, ISO/TS 16949 och SS-EN ISO 14001.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.125