23948sdkhjf

Norden behöver fler entreprenörer

Den 27 och 28 augusti träffas politiker, entreprenörer och näringslivsorganisationer i Stockholm under rubriken "Entreprenörskap som drivande kraft i Norden".
Kvinnors företagande, finansiering, miljöteknik och kreativa näringar är några av de viktiga ingredienserna i receptet för Norden som tillväxt- och innovationsregion i en globaliserad värld. Den 27 och 28 augusti träffas politiker, entreprenörer och näringslivsorganisationer i Stockholm under rubriken "Entreprenörskap som drivande kraft i Norden".
Entreprenörskap är viktigt för att göra det nordiska näringslivet dynamiskt och innovativt. Konferensen i Stockholm är en mötesplats med målet att skapa ett unikt forum för dialog för deltagarna och är öppen för alla intresserade.

Konferensen anordnas av Nordiska ministerrådets institution, Nordiskt Innovationscenter (NICe) tillsammans med Sverige i rollen som ordförande i Nordiska ministerrådet under 2008.

Bland talarna och övriga deltagare kan nämnas Sveriges näringsminister Maud Olofsson, Nordiska ministerrådets generalsekreterare Halldór Ásgrímsson, Nordiska rådets direktör Jan-Erik Enestam, grundaren av Norwegian Björn Kjos, den danska entreprenören Soulaima Gourani, Markku Maula som är professor på Helsingfors universitet och Joppe Pihlgren, programansvarig för upplevelseindustrin inom KK-stiftelsen och förgrundsfigur i bandet Docenterna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079