23948sdkhjf

C2SAT tar order i Indonesien

C2ST får order från sin partner i Sydostasien, Maritime Communication, för installation hos en ledande leverantör av maritima kommunikationstjänster i Indonesien.
Ordern som gäller C2SATs C-bandsantenner omfattar en första installation för utvärdering i Singapore, varefter givet framgångsrika test ytterligare antenner kommer att beställas. Kunden har kommunicerat ett totalt intresse för 25 antenner som skall levereras och installeras inom 12 månader.

"Vi är glada att återigen få bekräftelse för att vår C-bandsantenn är väl positionerad i Asien. Det som avgjorde till vår fördel var C2SATs patenterade teknik med fyra axlar som löser zenitparadoxen och därmed ger antennen en prestandafördel i Indonesien där den verkar i områden nära ekvatorn", säger Fredrik Hånell, VD för C2SAT.

"Introduktionen av C2SATs 2,4m C-bands VSAT i Asien rivstartade och efterfrågan har varit över förväntan. Drivkraften i regionen är kundernas behov av överlägsen driftsäkerhet varhelst de befinner sig på oceanerna", säger Craig Dunn, Direktör för Maritime Communication PTY, LTD.

Information från C2SAT

Om företaget
C2SAT med huvudkontor i Solna, Sverige, är världsledande inom innovativa stabiliserade VSAT antenner och erbjuder on-line dubbelriktad bredbandskapacitet via satellit i såväl marina installationer som för rörliga landbaserade system. C2SAT holding AB är noterat på NGM-börsen (C2ST) och Remium är likviditetsgarant (Market Maker). C2SAT är ett internationellt registrerat varumärke.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094